inte många dar kvar nu!

nu e det bara två dagar tills mattias kommer hem:D jag e lite nervös jag har inte träffat han på typ 6 veckor det är en väldigt lång tid:/ men det blir nog bra när jag får träffa han:) jag e så himla rädd att jag ska sabba allt..eftersom jag har varit singel så jäla länge så jag har jue kommit in i det livet igen..typ leva livet som en fri fågel o göra det som faller mej in..jag blir så nervös att jag ska göra nått dumt som förstör det här..jag vill jue egentligen inte vara singel..även om det har många fördelar..och jag e liv rädd att jag ska bli sårad själv igen..inte för att jag tror att han skulle kunna göra det men..man vet jue aldrig det trodde jag jue inte om min förra kille heller..men som sakt det gick jue åt helvete..men man får väl försöka tänka positivt det kan jue inte bli värre det kan bara bli bättre..o att jag bara ska vara glad att mitt liv äntligen har vänt mot rätt håll igen:) vi får väl se hur det går helt enkelt. men lite annat då:p snart e det storsjöyran! bara två dagar kvar tills förfesten till yran börjar o sen blir det 4 dagars festande! o så klart musik tills man spyr:P fast yranfestandet har jue smygstartat i helgen på krogstråket som öppnade i fredas..det var väldigt mkt folk o hur kul som helst! man träffade massa nytt folk som man aldrig förut sätt o det e jue ett väligt stort plus..men det e jue självklart skitkul att träffa folk man känner också förstås det ska jag inte glömma att säga:P men nu ska jag sluta så ses vi i öltälten på yran! go natt:)

sol!!

hej! idag har jag jobbat hela dan..nu när jag kom hem satt jag o en kompis o solade i parken utanför mej! hur härligt som helst! skönt att solen tittade fram så man kunde sola på färgen lite som har blekts nu när det har regnat i några veckor.. ska snart ut igen sitter och väntar på att en annan kompis ska komma..tycker det känns så ensamt att sitta i parken själv, man känner sig lite som en outsider då.. men hare så gött ni med!

minnesluckor borde förbjudas..

hej! jag va just på stan med en kompis o käkade pizza och hon berättade allt jag hade gjort o sakt i lördas..det var verkligen hemskt att höra för jag kommer inte ihåg ett smack..därför borde minnesluckor förbjudas..man borde ha nån varningslampa som lyste när man hade druckit för mkt..så att inte såna där pinsamma saker händer..tex så hade jag ropat över hela krogen att en kille var singel o att det bara var för min kompis att ragga på honom..sen hade jag och hon dansat o ramlat på bardisken o glidit på golvet så på nått konstigt höger vänster så hade vi hamnat gränsle över varandra så folk glodde som satan på oss..inget jag kommer ihåg men..sen hade jag sakt till den här killen att min kompis bara tyckte om att köra doggystyle o 69an..medans hon försökte lura dom att vi var nunnor och var oskulder...det kan bli så konstigt ibland..o det e jue väldigt synd att man inte kommer ihåg såna här grejor..eller tur kanske att man inte gör det..det e väl lite hur man tänker på saken..men en sak var säkert iallafall det var väldigt pinsamt att va tyvungen att hämta nitbältet som jag råkade glömma hos han i dag iallafall, men nu är det iallafall hämtat o jag slipper träffa han igen..förutom att min kompis nog e lite små tänd på han även om hon inte vill erkänna det..men om det nu skulle bli dom så får jag väl visa att jag kan vara helt normal på fyllan även om det inte verkade så då... på tal om inget så lever mattias det känns som en stor lättnad..hostel tankarna slog inte in som tur var..inte för att jag trodde det men man vet jue aldrig XD det e nog bara jag som e lite fördomsfull mot dom där länderna.. men hare gött! puss

ny början på ett dåligt slut..

När en dörr stängs o livet känns som det är över och hjärtat känns tomt o trasigt o kärlek är ett ord som inte längre finns i dina tankar, våga då gå framåt..även om det känns tungt och benen vill inte bära dej..ge inte upp..för även om dörrarna kanske e låst i dag..så finns det en dörr som står öppen för dej längre fram..med ljus och en öppen famn som håller dej trygg..var inte rädd lämna den mörka kalla korridoren och de dörrar som låst dej ute..våga gå mot ljuset..du känner att ditt hjärta fylls med glädje..den glädje du trodde att du tappat fyller nu upp hela ditt hjärta och det börjar slå igen..bli inte rädd låt ljuset fylla dej med färg igen..våga känna kärlek.. våga lev på nytt igen..

vad ska man göra`?

hej! asså nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..det e så mkt som händer i helgen så jag kan inte bestämma mej..om jag ska gå på krogstråket eller åka på fest hur långt bort som helst..freda blir det iallafall bio antar jag..eh det löser sig antar jag. idag har jag suttit på jobbet hela dan hur tråkigt som helst jag höll på att somna flera gånger så när folk kom o pratade med mej var jag helt väck.. jag har egentligen inte så mkt att säga.. jag har tänk att färga håret men jag vet inte riktigt till vad..antingen ska jag färga utväxten o ha samma hår färg som jag har..eller så ska jag färga det rött..fast det e så himla många som har det nu så det e egentligen inge kul..eller så blir det brunt men det e lite tråkigt det också..jag vill jue ha nån roligare hårfärg men jag har idétorka..nån som har nått förslag är det bara att säga till:) asså man kan inte ha semester det händer så himla mkt när man e borta så man blir jue rädd..fast visa saker e jue samma det e väl tur i oturen kanske..förändringar e jue bra..men dom kan jue hända när man e hemma o kan hålla lite koll:p det blir jue en sån explotion när man får all information på en gång lixom..jaja det e la sånt man får leva med antar jag.. har inte hört nått från mattias på flera dagar:( han har nog blivit uppäten av ett tyskmånster eller nått..eller så har det hänt som i hostel:O det skulle jue kanske inte vara så bra..jag skulle jue gärna vilja att han kom hem nu..jag håller på att längta ihjäl mej! men får väl se om han e med på tåget nästa onsda..om inte..så e det defenitivt hostel tanken som slår mej först.. men simma lugnt! hejsvejs!

har solen dött?

hej! jag började nästan tro att solen hade gått på semester eller dött den har jue inte riktigt visat sig på några dar..men i dag så visade den sitt fina face genom molen o det gjorde mej väldigt glad:) nu är det bara en vecka och två dagar tills mattias kommer hem:) längtar väldigt mkt till den dan nu och så klart till att yran ska börja..det kanske inte var så många stora artister i år och biljetterna blir bara dyrare o dyrare för varje år men artisterna blir bara sämre dom kan väl ta in lite större o bättre artister när dom nu ändå höjer priserna tycker man..men men jag ska inte klaga älskar yran iallafall jag e mest där för att ha kul o träffa folk..sen e det jue ett väldigt stort plus om det e bra artister man kan kolla på också..men jag e väldigt glad att kent kommer eftersom jag inte har kunnat gått på nån av deras konserter på sista tiden:) men jaja nu ska jag snart gå o jobba... men hare bra hejsvejs!

mongis fylla..

hej! i går var det första gången jag var ut o festade sen midsommar så det gick rätt vilt till och vart väldigt full.. åt midda hos marcus o det vart tacos mumsigt var det:) sen vart det förfest hos marre med mkt dricka o så klart singstar..när det vart dags o dra på krogen så delade jag o sandra med oss av våran fina sång till hela östersund..våra kompisar tyckte la att vi var väldigt pinsamma men det tycker jag inte riktigt spelar nån roll..det var jue glada människor som kom å sjöng med oss i våran sång:P när vi väl kom ner till marite var det en väldigt lång kö men träffade trevligt folk i kön som vi babbla lite med o försökte tränga oss före med det gick inge vidare..när vi väl kom fram till vakten säger han att det var 21 o att vi inte kunde komma in o det sög jue lite så jag sa till han att vi e jue 20 det e jue inte så långt i från men det hjälpte inte så vi var tvugna att lämna kön jag o sandra o malin ställde oss utanför kön för att vänta på marre o tove som stog lite längre bak i kön..men det lilla lustiga då var att dom kom in utan problem..då vart jag lite pisst o gick fram till vakten å sa typ att varför släpper du in dom o inte oss dom e jue bara 19 då knuffa han bara bort mej o pekade mot utgången..det var rätt dålig stil tycker jag..vad är det egentligen som gör att visa kommer in utan problem medans andra inte gör det..så jag o sandra o malin gick för att kolla om det var lättare att komma in på olearys istället..men där var det totalt dött..så vi gick in på news i stället o drack en drink o bestämde oss för att testa att gå på g3 i stället...när vi kom dit var det inga problem att komma in o slapp till och med visa leg..hur bra som helst tyckte vi så klart:)jag fixade ragg åt sandra o vi bestämde att vi skulle följa med dom på efterfest sen..väl hemma hos han så spelade vi lite gitarr hero o rökte vattenpipa..efter det så har jag rätt många svarta luckor i mitt minne:P och tillbringade resten av kvällen på hans toalett..jag har nog inte mått så dåligt på hur länge som helst det var lite hemskt..o jag tycker det e såå pinsamt när sånt händer mest när man e hos andra:P hehe o det hemska var att när jag vaknade i morse var jag fortfarande tokfull:S fast med ett huvve som kändes som det skulle sprängas vilken sekund som helst..sån fylla ska jag nog undvika på ett bra tag fram över:P glömde även mitt kära nitbälte hos den där killen:( eller så har jag tappat det ute vet inte riktigt..det e jue väldigt sorgligt.. men nu ska jag sluta men hade bra! hejsvejs!

Semeter nöjje!

HEJ! jag har inte skrivit på aslänge men men. jag har varit nere på västkusten hela min semester o det har varit hur gött som helst. kom ner typ torsdan innan midsommar..på midssommar vart det party och hade jätte kul:)gjorde en massa pinsama saker..eller det var väl inte så pisamt för mej men för min syssling:P helgen efter det så var jag på metaltown festivalen i gbg hur bra som helst! ska helt klart dit nästa år också! sen har jag mest bara solat och badat o haft det allmänt gött..o i tisdas va vi på liseberg..åkte allt som e värt att åka o lite till:P och på söndag åker jag hem till norrland igen..urk hem till mygg o fult väder..men men jag saknar kompisarna hur mkt som helst nu så det ska iallafall bli gött att träffa dom:) hade så gött så höres vi och synes snart:)